office-2360063_1280

Actief Zorg

Wie zijn wij?

De naam Actief Zorg staat voor een thuiszorgorganisatie die doet. Wij dragen actief bij aan het leven van onze klant. We zijn ondernemend en durven onze nek uit te steken. Onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Want, gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Daar geloven wij in.

Wat we doen

Bij Actief Zorg zetten wij ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Dagelijks zetten ongeveer 4.500 medewerkers zich in voor onze ruim 22.000 klanten in een groot deel van Nederland.Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Geluk dichtbij

Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand
gelukkig van wordt. Dit noemen wij Geluk Dichtbij. Geluk Dichtbij betekent voor ons écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. Onze missie, visie en de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg gaan hier dieper op in.

Contactgegevens:

Actief Zorg

Website: https://www.actiefzorg.nl/

Telefoon: 088 75 08 200

Email: info@actiefzorg.nl