office-2360063_1280

Own your office

Als startende of doorgroeiende ondernemer komt er een tijd dat je toe bent aan het huren van een eigen bedrijfsruimte. Je kiest voor een eigen kantoor omdat je jouw klanten professioneel wilt kunnen ontvangen. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan contact met andere ondernemers. Of misschien huurde je al een bedrijfsruimte, maar ben je op zoek naar een business center met meer faciliteiten. Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een kantoor, BCG Nijmegen geeft je de kans om te kunnen groeien. 

Waarom kies je voor BCG Nijmegen?

BCG Nijmegen ligt centraal in Nijmegen aan de Groenestraat en is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het business center beschikt over een eigen grote parkeerplaats en ligt tegenover verschillende winkel faciliteiten. Bij BCG Nijmegen staan we voor verbindingen die versterken. We  houden van kennis delen en elkaar te helpen groeien. 

Professioneel je klanten ontvangen

BCG Nijmegen beschikt over een centrale ontvangsthal met een bemande receptie. De receptie ontvangt je bezoek en verwijst ze naar je door. 

Maak gebruik van kantoorfaciliteiten

Huur je een bedrijfsruimte bij BCG Nijmegen dan kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die ons business center te bieden heeft.

Als huurder kun je 32 uur per jaar gratis gebruikmaken van vergaderzalen.

BCG Nijmegen beschikt over kopieer, print, scan, frankeer en inbind apparatuur.

BCG Nijmegen beschikt over een bedrijfsrestaurant dat ook fungeert als ontmoetingsplek voor ondernemers

BCG Nijmegen levert een haal en brengservice voor de dagelijkse post.

Huurders kunnen een parkeerplaats huren aan de achterzijde van het pand.

Flexibele huurcontracten

Onze flexibele huurcontracten zijn speciaal gericht op de behoeften van startende ondernemers. Ook voor doorgroeiende bedrijven bieden we flexibiliteit. Groeit je bedrijf en heb je behoefte aan een grotere ruimte dan is dit bij BCG Nijmegen snel en eenvoudig geregeld. We bieden de keuze uit verschillende type bedrijfsruimtes.

Klein

Oppervlakte: 20m2 t/m 24m2
Prijs vanaf € 370 incl. G/W/L

Medium

Oppervlakte: 26 t/m 32m2
Prijs vanaf € 520 incl. G/W/L

Groot

Oppervlakte: 39 t/m 59m2 Prijs vanaf € 760 incl. G/W/L