Coworking space van BCG Nijmegen opent haar deuren

Bij cowerken staat ‘samen werken’ centraal. Elke ondernemer is bezig met zijn of haar onderneming maar staat open voor het delen van kennis. Bij BCG Nijmegen geloven we dat goede verbindingen versterken en dat ondernemers van elkaar kunnen leren en elkaar vooruit kunnen helpen.

Tot voor kort verhuurde BCG Nijmegen alleen permanente kantoorruimtes. Er komen steeds meer flexwerkers en zzp’ers die af en toe een werkplek nodig hebben om gefocust te kunnen werken. Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft BCG Nijmegen de afgelopen maanden hard gewerkt om een coworking space in te richten waar ondernemers samen doelgericht kunnen werken.

We hebben ervoor gekozen om plekken in onze coworking space voorlopig gratis aan te bieden zodat cowerken voor iedere ondernemer toegankelijk is. Het enige waar we een vergoeding voor vragen is de koffie. We willen dat onze werkplekken zorgen voor een teamgevoel waar ondernemers doelgericht samen kunnen werken om hun ideeën in de praktijk te brengen.

Cowerken heeft allerlei voordelen:

  • Netwerken: voor iedere ondernemer is netwerken belangrijk. Werk je altijd alleen maar thuis dan zonder je jezelf af. Werk je altijd alleen maar op kantoor, dan kom je altijd dezelfde mensen tegen. In een coworking space kom je iedere keer weer andere mensen tegen. Ideaal dus om te netwerken!
  • Hulpmiddelen: Op een coworking space zijn allerhande hulpmiddelen aanwezig. Maak gebruik van gratis internet, printmogelijkheden en natuurlijk koffie.
  • Coworking is voordelig: In dit geval zelfs helemaal gratis. Reserveer dus snel je spot!

Op donderdag 9 juli 2020 hebben we de coworking space van BCG Nijmegen feestelijk geopend met koffie en taart. Wij hebben er zin in. Heb jij ook zin om bij ons te komen cowerken? Meld je dan hier aan.