Slider

(Co)work together

Ben je het thuis werken zat en zoek je een plek waar je andere freelancers en ondernemers kunt ontmoeten? Kleinschalig en waar mensen elkaar verder helpen zodat er prachtige ideeën ontstaan? Dan zijn onze coworking spaces gemaakt voor jou!

Samen werken in de coworking space

Werken in onze coworking space is dé manier om andere inspirerende ondernemers te ontmoeten. Of je nu een creatieve freelancer bent, internet ondernemer, content specialist of een ander beroep beoefent, de kans is groot dat je in onze coworking space andere ondernemers zult ontmoeten die jou kunnen versterken of jij hen. En zeg nou zelf, samen werken is toch veel leuker dan alleen?

Kom co-werken bij BCG Nijmegen​

Heb je geen eigen kantoor maar wil je af en toe in een professionele omgeving (samen) kunnen werken? Schuif dan eens aan in onze coworking space. Ook als huurder van een kantoor in BCG Nijmegen kun je gebruik maken van de coworking space om andere ondernemers te ontmoeten en activiteiten te organiseren. Meld je van te voren wel eerst even aan.

Events en bijeenkomsten

In onze coworking space organiseren wij met regelmaat meetups en events. Zo kunnen netwerkclubs in onze coworking space netwerkbijeenkomsten en lunches organiseren. Ook als jouw business kennissessies en meetups wil organiseren dan ben je bij ons aan het goede adres. Zoek jij een geschikte locatie voor jouw event? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.