office-2360063_1280

Crito

Crito Balans- en adviesbureau heeft sinds 1989 ruime ervaring in de inventarisatiebranche. In de jaren tachtig werkte Chris van Hout bij een marktonderzoek bedrijf. In die tijd werden voorraden overal nog handmatig geteld met pen en papier. In een kleine winkel, in de omgeving van Uden, begon Chris zijn eerste telling. Rond 2000 besloot Chris zijn baan op te zeggen en voor 100% voor Crito te gaan.

Vanaf dat moment ging alles in sneltreinvaart. De eerste scanning-terminals werden aangekocht en papieren tellingen waren verleden tijd. In 2008 kwam zijn zoon René in dienst en verhuisde Crito naar een nieuw bedrijfspand. Inmiddels is Crito, onder leiding van de eigenaren Chris en René en General Manager Bouke Jilleba, uitgegroeid tot een onderneming met drie vestigingen en circa 100 medewerkers.

Onze kerntaak is het inventariseren en analyseren van diverse voorraden. Dit doen wij in diverse branches zoals supermarkten, bouwmarken, kleding- en sportzaken, parfumerieën en drogisterijen. Ook komen wij regelmatig bij magazijnen, webshops en installatiebedrijven. Onze ervaren teams voeren de balanstellingen 7 dagen per week uit, voornamelijk in de avonduren. Deze tellingen vinden plaats door heel Nederland, maar ook België, Luxemburg, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Enkele van onze partners zijn o.a. Coop, Jumbo, Plus, Etos en Sissy Boy.

In Uden is ons hoofdkantoor gevestigd. Tevens hebben wij een kantoor in Groningen en sinds 2018 ook een kantoor in het BCG in Nijmegen.
Het BCG in Nijmegen heeft een centrale ligging en is daarom een ideale vertreklocatie voor onze teams.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of zoek je een flexibele bijbaan?
Neem dan eens een kijkje op onze website www.crito.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0413-330940.

Contactgegevens

Crito

0413 330 940

https://www.crito.nl