office-2360063_1280

Daniël Hegeman Coaching en Begeleiding Jongeren

Ik ben eind 2012 begonnen als groepsbegeleider in de wereld van intensieve begeleiding van mensen met een lichamelijke en/of psychische hulpvraag. Na 2,5 jaar op 2 vaste groepen te hebben gewerkt met mensen met een meervoudige beperking en ‘gedragsproblematiek’, besloot ik om als zelfstandige te beginnen. Dit omdat ik zelf de regie wilde op hoe ik mensen begeleiding bied en hoeveel tijd en aandacht ik daarvoor neem.

Begin 2015 begon ik als zelfstandig ondernemer. Sinds de verhuizing van Deventer naar Nijmegen in hetzelfde jaar ben ik in de jaren erna steeds vollediger gaan werken qua uren als zelfstandig ondernemer. Met als resultaat dat ik sinds Oktober 2020 nu ook een eigen werkruimte heb in het BCG.

Een ruimte of plek waar jongeren tot 20 jaar welkom zijn om kennis te komen maken als ze voelen dat ze zelf op zoek willen naar hun wensen en dromen. En dus open staan voor een aantal begeleidingsuren per week of per maand. De realiteit is echter dat het meestal de ouders van een jongere zijn die als eerste naar me toe komen. Dus ook ouders, voel je welkom om contact op te nemen.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik een goed inlevingsvermogen heb in mensen en goed kan luisteren. Ik geef jongeren veel ruimte, mede vanwege mijn rustige voorkomen, maar hanteer duidelijke afspraken. Ik vraag van de jongeren een bereidheid tot inspanning en inzet, maar bied dat altijd afgestemd aan in afwisseling met ontspanning, beweging en plezier maken.
Wat ik het leukste vind is om samen met de jongeren nieuwe ideeën te bedenken en die samen tot uitvoer te brengen.

Het BCG is een fijne plek met een gunstige ligging in Nijmegen. Het BCG biedt leuke initiatieven voor haar ondernemers. En ook niet onbelangrijk zijn de gunstige huurvoorwaarden voor mij als (nog) kleine ondernemer.

Contactgegevens

Daniel Hegeman Coaching en Begeleiding

06 31 67 76 49

https://www.daanhegeman.com