office-2360063_1280

De Noorderster

Mijn naam is Nadia Dolatabadi. Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefde vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Na 14 jaar in loondienst gewerkt te hebben, ben ik de uitdaging aangegaan om met mijn eigen praktijk te beginnen. Op dit moment heeft “Fysiotherapie De Noorderster” 2 vestigingen; een van de praktijken is gevestigd binnen sportcentrum Ultrasport in Nijmegen Noord en de andere binnen het Bedrijvencentrum Nijmegen.

Inmiddels werk ik binnen de praktijk met een topteam samen; Maikel van Mierle -fysiotherapeut en studerend master osteopathie- en Fleur Kuijpers een veelzijdige fysiotherapeut.

Net als bij mij, staan de volgende kernwaarden bij hen hoog in het vaandel: werken vanuit ons hart, met passie voor het vak en een brede visie op gezondheid en de mens. Bij ons staan de wensen en doelen van onze cliënten centraal. Gedreven door deze passie voor ons mooie vak en ons hart voor de medemens werken wij met één hoofddoel: onze cliënten helpen om hun fysiotherapeutische doelen te behalen en ze klachtenvrij te laten bewegen

Werken vanuit een praktijk gevestigd binnen BCG heeft veel voordelen. Om er maar een paar te noemen:

  • De variëteit van bedrijven maakt het voor ons mogelijk om binnen hetzelfde gebouw met andere disciplines samen te werken zoals de diëtiste en psycholoog hetgeen een meerwaarde is voor de behandeling van onze cliënten.

  • Vriendelijk te woord gestaan worden van onze cliënten door de professionele medewerkers bij de receptie.

  • Centraal gelegen locatie en bereikbaarheid van de locatie

  • De faciliteiten binnen het gebouw

  • Gratis parkeren voor onze cliënten

Kortom, wij werken met heel veel plezier binnen het gebouw en zijn samen met onze cliënten erg blij met de locatie en de medewerkers van BCG.

Contactgegevens:

De Noorderster

Website: https://www.fysio-noorderster.nl

Telefoon: 06 199 49 893

Email: info@fysio-noorderster.nl