office-2360063_1280

Delen ABC

DELEN ABC is in 2006 opgericht door Desiree Dona en Len van der Burgh. Naast ons werk als respectievelijk bedrijfsarts en arbeidsdeskundige hebben wij ons bekwaamd als mediator en supervisor/coach. Wij opereren dus op een breed, maar ook op een deels overlappend werkveld.

Door onze jarenlange expertise vanuit onze werkzaamheden bij arbodiensten en uitvoeringsinstellingen kennen wij de omgeving van de sociale zekerheid als geen ander. Wij hebben uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, maar beschikken ook over een groot en gespecialiseerd netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om zelf, of met hulp van onze partners (zie website) voor elk probleem de juiste oplossing aan te bieden.

Uiteraard biedt onze professionele achtergrond de zekerheid dat het probleem snel, zakelijk en haalbaar wordt opgelost, maar dat hierbij zowel het wettelijke kader, alsook de menselijke maat niet uit het oog wordt verloren. Wij bieden u steeds een persoonlijke, duidelijke en werkbare uitkomst.
Sinds 2015 is Léonie Nijs ons bedrijf komen versterken. Zij zorgt voor alle planning en ondersteunt ons verder op secretarieel gebied.

Contactgegevens:

Delen ABC

06 15 69 94 01

https://www.delenabc.nl

info@delenabc.nl