office-2360063_1280

Fysio Delsink

Een praktijk waar we samen de uitdaging aangaan om jou van je klachten af te helpen. Samen werken aan herstel betekent actief betrokken zijn bij je eigen herstelproces. Op basis van respect en vertrouwen kijken we naar jouw hulpvraag. We bepalen wat er nodig is om tot resultaten te komen en gaan dan aan het werk. Daarbij is mijn kennis net zo belangrijk als jouw persoonlijke ervaring, we werken immers samen aan jouw herstel. Zodat jij direct de regie over je leven terug kunt pakken.

Door ruim 10 jaar werkervaring, heb ik al veel gezien en kan ik jou heel gericht helpen. Ik combineer fysiotherapie en manuele therapie, waardoor ik klachten vanuit een breed perspectief kan benaderen. Zo zijn er altijd mogelijkheden om tot behandelen over te gaan.

Verder heb ik ook ervaring in het begeleiden van bedrijven om het personeel te ondersteunen in gezondheid. Denk aan workshops over (werk)houding, het effect van stress en belasting/belastbaarheid van het lichaam. Verder kom ik graag langs bij jouw bedrijf en collega’s om te helpen met het inrichten van je werkplek (passend voor jou).

Waarom BCG Nijmegen

Bij BCG beschik ik over een mooie functioneel ingerichte ruimte, waar ik gericht 1 op 1 kan werken. De faciliteiten van het gebouw zorgen ervoor dat ik mijn manier van werken optimaal kan uitvoeren.

Contactgegevens:

Fysio Delsink

Website: https://www.fysiodelsink.nl