Nu is het tijd voor ’n gezonde transformatie!

Gezonder ouder worden. Wie wil dit niet? Juist nu, gedurende deze unieke tijd is het belangrijk om te investeren in jezelf. Hoe? Met een integrale benadering van Top C trainer (Overload Worldwide), sportfysio (IAS gecertificeerd) en PNI-therapeut i.o. Erik Meijs!

Behandeling, training én advies ineen

Bedrijvencentrum Groenestraat is anno nu gevuld met een diverse mix van ondernemingen en aan de achterkant van het gebouw vind je Erik Meijs met zijn bedrijf Erik and Me. Jong én oud weten deze plek én Erik inmiddels te vinden voor fysiotherapie, krachttraining en leefstijladvies. Leo Konst – bestuurslid bedrijvencentrum – had al 40 jaar niet meer gesport en kwam na maanden corona-zitten plus weinig beweging in aanraking met Erik and Me. “Hier lag mijn kans om af te komen van mijn spierverslapping. Ik heb nu acht sessies van een half uur achter de rug en ik moet zeggen mijn ervaring met Erik and Me is erg goed!”

Rust, balans en visie!

Erik and Me is geen standaard sportschool, maar eerder een multifunctionele trainingsruimte inclusief veel groen (luchtzuiverend), natuurlijke materialen, een 10-meter lang sleep track, behandelbank, high-end trainingsmateriaal van Keiser en ATX, uiteraard goede koffie én 1-op-1 begeleiding van Erik! Dat laatste is wat het verschil maakt voor jou. Erik leert je weer eigenaar te zijn van je eigen lichaam. Dit sprak ook Leo erg aan: “Allereerst bouwt Erik een voor jou gebalanceerd programma op, waarbij progressie meetbaar is, door steeds wat meer gewicht of tijd in de schaal te leggen. Trainen bij Erik heeft me ook een aantal geluksmomenten opgeleverd en daar ben ik Erik veel dank voor verschuldigd. Ik zal bij leven en welzijn zeker nog bij Erik een sessie van 20 stuks aanknopen.”

Klaar voor een transformatie?

Naast zijn (actieve) revalidatie- en behandeling werkzaamheden in het bedrijvencentrum Groenestraat helpt Erik óók personen op afstand om gezonder ouder te worden. “Verantwoordelijkheid nemen voor de latere impact van de keuzes die je vandaag de dag maakt, is erg belangrijk”, aldus Erik. “Iedereen raakt weleens uit koers, we kiezen voor zaken die minder goed voor ons zijn, maar juist dan is het van belang om bewust de focus weer te verleggen. Een mindshift verandert je perspectief en brengt ideeën en health mogelijkheden op gang.”

Start nu!

Het gezonder ouder worden programma is een persoonlijk plan met #balancedmind, #fitbody #healthydiet en #immuneboost als belangrijkste elementen gericht op de wisselwerking tussen jouw belangrijkste gezondheidsfactoren: het brein, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het persoonlijk plan kost €109,- euro en is inclusief leefstijl-, trainings- en voedingsadvies.