office-2360063_1280

Goud Coaching

Ik luister als life coach graag naar de laag ónder de woorden om daar een ingang te vinden naar wat er speelt. Dat doe ik liefdevol en doortastend. Voor jou betekent dat dat we de veelheid terugbrengen naar hoofdlijnen. We werken op de plek waar iets losgemaakt kan worden, waar de helderheid ontstaat, waar de verandering begint.

– Je loopt steeds tegen hetzelfde aan. Wat moet je daar nou mee?
– Je hebt last van spanning en stress. Je weet dat het zo niet langer kan.
– Je hoofd is druk en je piekert veel.
– Je voelt heel veel, of je weet juist helemaal niet wat je voelt.
– Je hebt te maken met een grote verandering of een verlies in je leven.
– Je wilt meer vrouwelijkheid in je leven brengen.
Of: je hebt alles mooi voor elkaar maar toch ontbreekt er iets. Je zoekt naar meer vervulling of naar de volgende stap in je persoonlijke groei.

Ik ben gedegen opgeleid in coaching en systemisch werk. Daarnaast heb ik persoonlijke ervaring met hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ouderschap, ziekte en scheiding. Ik ben gecertificeerd NOBCO-coach (Foundation) en aangesloten bij Coachfinder van Psychologie Magazine.

Ook bij mij is het coachingsgesprek het uitgangspunt. Ik stel rake vragen en onze gesprekken leveren inzichten op. Maar soms moet je erváren waar het over gaat. Daarvoor doen we oefeningen. We werken met ademhaling of mindfulness zodat je voelt wat er in je lijf gebeurt. We kunnen een wandelsessie doen. En we werken systemisch: met tafelopstellingen en oefeningen in de ruimte onderzoeken we je patronen en overtuigingen. Wat vastzat, komt weer in beweging. En dan weet jij weer wat je te doen staat.

Samen bepalen we je stappen. En die zet je uiteindelijk zelf, want alles wat daarvoor nodig is, heb je nu al in huis.

Welkom!

Contactgegevens

www.goudcoaching.nl

06 – 30 92 58 56