office-2360063_1280

JOCL

Sinds 2015 werk ik als loopbaancoach in mijn eigen praktijk; JOCL (Judith Op ’t Veld, Coaching & Loopbaanadvies). Ik coach, begeleid en adviseer zowel medewerkers als particulieren met vragen rondom hun loopbaan; van hulp bij het zetten van een vervolgstap, coaching binnen het werk, het vinden van een nieuw perspectief en vervolgens in actie komen tot deskundige begeleiding bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Mijn expertise ligt vooral op het vlak van loopbaancoaching, outplacement, en re-integratie tweede spoor. Ook geef ik sollicitatiebegeleiding of -training en ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van medewerkers met stressklachten of burnout. Ik ben gecertificeerd Register Loopbaanprofessional en aangesloten bij de beroepsvereniging voor mijn vakgebied (Noloc). Voor meer informatie of het opnemen van contact, kijk op www.jocl.nl.

Omdat mijn kantoor uit z’n jasje is gegroeid, ben ik verhuisd naar een nieuwe locatie. Na wat zoeken en bezoeken heb ik gekozen voor BCG aan de Groenestraat in Nijmegen. De sfeer, professionele uitstraling en de diversiteit aan ondernemers vind ik inspirerend en uitnodigend. Daarnaast is mijn nieuwe kantoor makkelijk te bereiken voor mijn cliënten en opdrachtgevers!

 

Contactgegevens

info@jocl.nl

www.jocl.nl