Slider

Krachtig Verbinden

Mijn bedrijf Krachtig Verbinden geeft trainingen op het gebied van effectief communiceren en biedt verschillende soorten coachingstrajecten aan. Hierbij ben ik altijd op zoek naar een langdurige samenwerking met klanten. Door een langdurige samenwerking leer je elkaar aanvoelen. Hierdoor boek je op zowel korte als lange termijn meer resultaat. Naast het leiden van communicatietrainingen en coachingstrajecten word ik ook regelmatig ingehuurd als leidinggevende bij interim trajecten.

Tijdens mijn trainingen, merkte ik dat mijn deelnemers vaak problemen hadden met grensoverschrijdend gedrag van hun klanten of collega’s. Hier wilde ik graag iets mee doen. Ik heb een training gevolgd en me in dit onderwerp gespecialiseerd, waardoor ik nu gecertificeerd trainer op het gebied van grensoverschrijdend gedrag ben.

Ik vind afwisseling belangrijk tijdens het geven van trainingen. Ik vind het belangrijk om zintuigelijk rijk te trainen en het hart en het hoofd bij elkaar te brengen. Ik voeg vaak een spelelement toe aan mijn trainingen of ik doe iets onverwachts. Dit prikkelt de nieuwsgierigheid van mijn deelnemers. Wil je een keer met mij praten over coaching, communicatietrainingen of leidinggeven? Maak dan een afspraak met me. De koffie staat klaar. 

Contactgegevens

enith@krachtigverbinden.nl

www.krachtigverbinden.nl

0683642375