Slider

NovioVision

NovioVision is Arjan Rijkens en Mark Timmermans. Twee gedreven data-specialisten met een grote passie voor databases, datawarehousing en Business Intelligence (BI). U kunt bij ons terecht als u ondersteuning zoekt bij de implementatie van datawarehousing, het ontwikkelen van dashboards en rapportages, of bij de migratie van grote hoeveelheden data van het ene systeem naar het andere. 

Wij worden voor korte of langere tijd onderdeel van het team van onze opdrachtgevers. Dat kan zijn als projectleider of adviseur maar zeker ook als uitvoerder van het project: We hebben inmiddels meer dan 20 jaar hands-on ervaring met het Microsoft SQL Server database-platform in zeer diverse omgevingen en bij zeer verschillende klanten. Groot en klein.

Wij vinden het belangrijk dat we duurzame relaties met onze opdrachtgevers kunnen opbouwen. Dit is volgen ons de enige manier om echt goed te kunnen doorgronden welke vragen bij onze klanten leven en we zo passende ondersteuning en oplossingen kunnen bieden.

Na 15 jaar hebben we ons oude vertrouwde kantoor vaarwel gezegd en zijn we sinds medio januari 2021 gevestigd in het bedrijvencentrum Groenestraat: Een nieuw kantoor beter passend bij de huidige tijd met meer dynamiek en grotere flexibiliteit.

We hebben er zin in!

Wilt u meer informatie en ontdekken of wij misschien ook voor uw organisatie iets kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op

Contactgegevens

024-675 3541

info@noviovision.nl

https://www.noviovision.nl