office-2360063_1280

Praktijk voor algemene-, arbeids- en psychosomatische fysiotherapie

Mijn naam is Janneke Janssen en sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Voordat ik zelfstandig een praktijk begon, heb ik eerst verschillende jaren in loondienst gewerkt. Sinds 1 januari 2010 is mijn praktijk in het Bedrijvencentrum Groenestraat (BCG) gevestigd. Doordat er verschillende faciliteiten door het BCG uitstekend verzorgd worden, zoals de post of het onderhoud van het gebouw, kan ik me volledig focussen op mijn werk.

U bent bij mij op het juiste adres als u op zoek bent naar praktische en resultaatgerichte zorg. Tijdens mijn werkervaringen op verschillende gebieden binnen de fysiotherapie, ben ik er achter gekomen hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Dit is dan ook mijn uitgangspunt.

Mijn werk hanteert de holistische benadering. Dat betekent dat ik naar de gehele mens kijk en niet alleen naar de klacht. Bij Fysiotherapie Janneke Janssen wordt u behandeld door 1 fysiotherapeut.

Contactgegevens

Fysiotherapie Janneke Janssen

06 46 15 52 35

info@fysiotherapiejannekejanssen.nl