office-2360063_1280

Praktijk voor Ontspanning Nijmegen

Als massagetherapeut kun je prima vanuit huis werken en zo beginnen de meesten dan ook: met een kamertje dat vrij is en werkend in de uren dat de kinderen op school zijn en het rustig is. Toen mijn praktijk groeide en een meer serieus karakter kreeg ontstond de behoefte aan een werkruimte met voldoende faciliteiten en een professionele uitstraling. Dat was voor mij de aanleiding naar het Bedrijvencentrum Nijmegen te verhuizen.

Veel van mijn cliënten die ik hier op therapeutische basis behandel kampen met chronische spanningsklachten, veroorzaakt door stress op het werk of in de privésfeer. Afhankelijk van de wensen en behoeften worden de behandelingen ondersteund door oefeningen uit de haptonomie en bio-energetica, en andere lichaamsgerichte oefeningen die helpen een teveel aan spanning los te laten.

Ook cliënten zonder chronische klachten zijn welkom, zij die een zetje nodig om studie of werk uit het hoofd te krijgen, even volledig willen ontzorgen of gewoon eens van top tot teen gemasseerd willen worden. Doorgaans plannen zij zelf hun afspraak voor een ontspanningsmassage of een zwangerschapsmassage in mijn online agenda.

Anderen maken één of twee keer in de maand een afspraak voor een zwangerschapsmassage of een ontspanningsmassage. Het fijn je over te kunnen geven aan professionele handen die met zorg en aandacht alle spanning uit het lichaam kneden.

De behandelingen komen bij de meeste zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Uiteraard werk ik veilig volgens RIVM-richtlijnen.

Contactgegevens:

Praktijk voor ontspanning

Arno van Haren

06 24 53 02 79

arnovanharen@protonmail.com

https://www.arnovanharen.nl