office-2360063_1280

Safe Control

Welkom bij Safe Control. Uw partner op het gebied van brandbeveiliging. Begonnen in de garage achter een privéwoning en langzaam en verantwoord gegroeid naar een gecertificeerde aanbieder van diverse diensten en producten op brandveiligheidsgebied. Met gediplomeerde medewerkers voorzien van hoogwaardig werkmateriaal, bezoeken wij dagelijks in heel Nederland onze klanten. Van de “winkel om de hoek” tot zorgorganisaties, verenigingen van eigenaren, productiebedrijven en vastgoedbeheerders; wij zorgen ervoor dat u voldoet aan de laatst geldende wetten en regels.

Safe Control streeft naar een langdurige en duurzame relatie met haar klanten. Door verregaand te automatiseren, kunnen wij zeer efficiënt en dus effectief werken. Dat scheelt ons tijd en de klant geld. Tevens kunnen wij u op langere termijn een heldere en realistische inkijk geven in de te verwachten kosten.

Door gebruik te maken van de diensten van Safe Control kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren aan zeer diverse ondernemingen in uiteenlopende branches. Safe Control is flexibel, servicegericht en heeft kennis van zaken. U weet bij Safe Control waar u aan toe bent. Transparant in de handelingen die we uitvoeren en ambitieus in het veiliger maken van ondernemingen.

Sinds 2014 huren wij een kantoorruimte in het bedrijvencentrum aan de Groenestraat 294 (BCG). Het BCG beschikt over betaalbare en nette ruimtes. Daarnaast is het voorzien van vele gemakken zoals o.a. een kantine, een bemande receptie en postverzorging en zitten er veel andere ondernemers wat het dynamisch maakt. Ook is er de mogelijkheid om (vergader)ruimtes te huren voor besprekingen waardoor je flexibel bent qua mogelijkheden naar je klanten en partners.

De focus van Safe Control voor de komende jaren ligt op uitbreiding van ons dienstenpakket en het verder verduurzamen van ons bedrijf. Dat hopen we nog lang in het BCG te kunnen doen.
Wij gaan ervoor. Doet u mee?

Contactgegevens

www.safecontrol.nl
info@safecontrol.nl
06 – 30 92 58 56