office-2360063_1280

Thuiszorg Inis

Zorg of hulp nodig?

Indien u hulp of steun van anderen nodig hebt, zult u in eerste instantie vaak een beroep doen op uw familie, vrienden of buren. Soms echter is dat niet voldoende. Dan is Thuiszorg INIS er voor u. Thuiszorg INIS maakt het voor u mogelijk om langer zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen. U ontvangt van onze medewerkers professionele zorg die is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Thuiszorg INIS is een erkende en HKZ-gecertificeerde thuiszorgorganisatie die sinds 2004 actief is voor zorg en verpleging in de regio’s Rotterdam Rijnmond, Zoetermeer en Nijmegen. Wij bieden thuiszorg op maat, waarbij uw wensen centraal staan. De kleinschaligheid van Thuiszorg INIS garandeert een hoge betrokkenheid van onze medewerkers, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening zijn. Wij zijn geen grote, landelijk opererende organisatie, waar veel aan de strijkstok blijft hangen en u slechts een nummer bent. Bij Thuiszorg INIS bent u bijzonder! Door de kleinschaligheid van Thuiszorg INIS zijn al onze medewerkers persoonlijk betrokken bij onze organisatie én bij uw welzijn.

Persoonlijk en vertrouwd

Als u kiest voor Thuiszorg INIS komen wij uw persoonlijke zorgwensen bespreken in uw eigen, vertrouwde omgeving. Vervolgens krijgt u een vast team van medewerkers toegewezen, die altijd voor u klaar staan. U zult elkaar snel goed leren kennen, zodat u weet wat u kunt verwachten en zodat wij kunnen voldoen aan al uw persoonlijke zorgwensen. Uiteraard houden wij daarbij rekening met religieuze of culturele achtergronden.

Verpleging

Met de inzet van onze professionele verpleegkundigen kunt u met een gerust hart thuis verpleegd worden. Verpleegkundige hulp voor een aantal uren per dag voor het verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen of andere verpleegkundige handelingen, bent u bij onze vaste medewerkers in goede handen.

Persoonlijke verzorging

U kunt in een situatie komen dat u uzelf niet goed kunt verzorgen. Voor sommigen is dit van korte duur, voor anderen duurt dat langer. In die gevallen staat een vast team van verzorgenden voor u klaar voor de lichamelijke verzorging. U kunt daarbij denken aan het helpen bij douchen, wassen, aan- en uitkleden en het aan- en uittrekken van steunkousen.

Individuele begeleiding

Wanneer u net uit het ziekenhuis komt, u een helpende hand kunt gebruiken om wat meer structuur in uw leven te krijgen, of hulp nodig heeft bij het zoeken van oplossingen op het gebied van zorg en welzijn, kunt u een beroep doen op individuele begeleiding bij u aan huis. Thuiszorg INIS kan u helpen door de afspraken met verschillende hulpverleners goed in te plannen, op elkaar af te stemmen en zo nodig te begeleiden naar een arts of andere behandelaar. Maar ook voor administratieve zaken en praktische oplossingen voor allerlei problemen staat Thuiszorg INIS paraat. Dit met als doel dat er weer rust en structuur komt in uw leven en u in de gelegenheid wordt gesteld prioriteit te geven aan wat echt belangrijk voor u is!

Huishoudelijke hulp

Het huishouden is een taak die veel aandacht en specifieke kennis vergt. Als het huishouden tijdelijk of langdurig te zwaar wordt, kan Thuiszorg INIS u hierbij ondersteunen. Uw vaste huishoudelijke hulp zorgt ervoor dat uw huis schoon en opgeruimd blijft.

Door te kiezen voor Thuiszorg INIS verzekert u zich van breed inzetbare hulp. De hulp kan u ondersteunen bij de uitvoering van het huishoudelijk werk of u helpen deze zaken zelf weer onder de knie te krijgen. U kunt hierbij denken aan:

  • Het stofzuigen en dweilen van uw woonkamer, keuken, sanitair en slaapkamer,
  • Het wassen, drogen en indien nodig strijken van uw kleding,
  • Het wekelijks in huis halen van eten en schoonmaakmiddelen,
  • Het tijdelijk inspringen bij de zorg voor thuiswonende kinderen,
    En veel meer!

Kosten worden meestal vergoed

Door de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) geldt dat u eerst een consulent moet bezoeken om vast te stellen of u hulp nodig heeft. Als dat zo is, betaalt u meestal slechts een kleine maandelijkse bijdrage. Kosten voor de Wijkverpleging (Persoonlijke Verzorging en Verpleging) worden vergoed vanuit uw zorgverzekering, dit zit standaard in het basispakket. Uiteraard kunt u bij Thuiszorg INIS ook terecht op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB).

Meld u nu aan bij Thuiszorg Inis

Spreekt onze persoonlijke benadering u aan? Wilt u graag gebruik maken van onze vakkundige hulp? Meldt u dan nu bij ons aan! U kunt bij Thuiszorg INIS terecht komen via uw gemeente, huisarts of ziekenhuis, maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Hopelijk tot snel!

Contactgegevens:

Thuiszorg Inis

Website: https://www.thuiszorginis.nl

Telefoon: 088 46 47 000

E-mail: info@thuiszorginis.nl