Slider

Tijdvooreennieuwe.nl

Tijd voor een (paar) nieuwe? Maak kennis met de onderbroeken- en sokkenbaas!

Ongeveer drie jaar geleden (in 2017) ontstond het idee, toen Marcel Stuivenberg, eigenaar van Tijdvooreennieuwe.nl, Desokkenbaas.nl en Deonderbroekenbaas.nl, misgreep tijdens het kopen van zijn favoriete boxershorts. Hoe handig zou het zijn als je niet meer aan het kopen van onderbroeken hoeft te denken, omdat ze het hele jaar door bij je thuis worden bezorgd? En dat was het begin voor Tijdvooreennieuwe.nl, waar boxershorts en ook sokken worden aangeboden in abonnementsvorm. 

De 34-jarige Marcel, geboren in de Betuwe en woonachtig in Lent, is sinds 2009 ondernemer (sinds 2014 fulltime), maar heeft zich niet altijd beziggehouden met boxershorts en sokken. Hij heeft voorheen gewerkt in technische functies bij o.a. politie en detachering, de sales gedaan bij een hardware distributeur en verzuimsoftware ontwikkeld voor een privaat opleidingsinstituut. Terwijl hij daar aan de zijlijn zorgdroeg voor webdevelopment, heeft hij ook bijpassende trainingen gevolgd.

In oktober van 2018 heeft hij zich gevestigd op de Groenestraat. Dat is dicht bij zijn woonplaats Lent en met lekker weer neemt hij dan ook graag de fiets. Vorig jaar, in augustus 2019, is hij verhuisd naar een bedrijfsruimte met openslaande deuren naar de parkeerplaats. Dat is uiteraard handig voor de distributie, maar ook voor Pablo, de kantoorbulldog die twee keer per week mee mag. 

Tijdvooreennieuwe.nl blijkt perfect aan te sluiten op het drukke leven van tegenwoordig. Mannen zijn vaak merktrouw en met meer geld dan tijd is een boxershortabonnement een mooie en praktische dienst. Iedereen heeft tenslotte onderbroeken nodig. Twee jaar later, in 2019, voegt Marcel sokkenabonnementen toe aan het assortiment van Tijdvooreennieuwe.nl en biedt hij ook sokken aan per paar met De Sokkenbaas.nl. In 2020 is Deonderbroekenbaas.nl gelanceerd en worden ook onderbroeken per stuk aangeboden. 

Er wordt gewerkt met mooie merken. Het aanbod bestaat uit ondergoed van de merken IAMTORO, Muchachomalo en Björn Borg en sokken van Happy Socks en Unabux. Populaire merken met ondergoed en sokken van goede kwaliteit in unieke uitvoeringen. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk bij Tijdvooreennieuwe.nl. Je kiest namelijk zelf of je eens per maand, per 2 maanden of per 3 maanden nieuw ondergoed of nieuwe sokken wil ontvangen. 

Een leuk detail: het is mogelijk om een handgeschreven kaartje aan de sokken toe te voegen. De vrolijke sokken van Happy Socks en Unabux zijn namelijk superleuk om te laten bezorgen als cadeau!