office-2360063_1280

Zorg in Balans

Zorg in Balans is een ambulante zorgverleningsorganisatie die intensieve persoonlijke begeleiding biedt aan mensen met een licht verstandelijke, psychische of sociale beperking. Wij bieden geen woonlocaties aan, onze hulpverlening betreft zorg aan huis. Dit kan op basis van een WLZ of WMO indicatie. Daarnaast bieden wij ook begeleiding op PGB-basis. Ook voor vragen over wat voor zorg passend is kun je bij ons terecht. Kom gerust langs om je situatie uit te leggen, dan geven we vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Zorg in Balans werkt niet met wachtlijsten, we kunnen dus snel inspringen op dringende hulpvragen. We bieden reguliere en specialistische begeleiding aan iedereen boven de 18 jaar. Daarnaast bieden wij woonbegeleiding aan bewoners vanaf 18 jaar die extra ondersteuning nodig hebben of veel ongeplande hulp nodig hebben.

Sinds 2018 zijn wij gevestigd in het bedrijvencentrum Groenestraat op de begane grond. Voor ons ideaal vanwege de bereikbaarheid aan de rand van de stad en de mogelijkheid voor cliƫnten om gratis te kunnen parkeren.

Contactgegevens:

024-212 22 43

info@zorginbalans.nl

https://www.zorginbalans.nl